Cum cumpar

Comanda on-line este singura metoda pentru cumpărarea produselor de  pe site-ul  www.abc-jucarii.ro.

Comanda on-line vă dă posibilitatea să identificaţi produsul căutat iar nouă, prin înregistrarea momentului la care plasaţi comanda, să controlăm eficient respectarea timpului de răspuns şi implicit de recepţionare a produsului.

Pentru informatii si orice nelamuriri vă stăm la dispoziţie la numarul de telefon 0731.388.563 între orele 09.00 - 17.00.

Pentru a lansa comenzi este necesar să vă înregistraţi - adică să vă creaţi un cont de client, folosind date de identificare valide. Magazinul foloseşte un Coş de cumpărături "virtual", în care dumneavoastră adaugaţi produse folosind butonul Adaugă în coş. Acest buton îl puteţi găsi sub fiecare produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs. Veţi fi apoi redirecţionat automat către pagina de vizualizare a Coşului de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să vizualizaţi lista de produse existente în coş. Pentru a modifica cantităţile pe care doriţi să le achiziţionaţi sau să renunţaţi la unul, mai multe sau la toate produsele introduse în coş trebuie sa accesati meniul Coşul meu. Pentru a vă întoarce din nou la site şi a adăuga alte produse în coş, acţionaţi butonul Continuă cumpărăturile.

Pentru a finaliza comanda, apăsaţi pe butonul Trimite comanda. În cazul în care sunteţi client nou şi nu aţi început navigarea pe site cu procedura de înregistrare, va trebui să vă creaţi mai întâi un cont de utilizator, completând formularul de înregistrare prezent în pagină. Acest proces nu vă va răpi mai mult de câteva minute, după care veţi putea finaliza comanda. În cazul în care informatiile pentru plată sunt diferite de informaţiile pentru expediere, selectaţi opţiunea Completează o nouă adresa pentru plată şi introduceţi informaţiile dorite.

Pentru a plasa comanda, selectaţi metoda de plată pe care o preferaţi şi folosiţi câmpul Comentarii comandă, care vă permite să trimiteţi eventuale informaţii suplimentare. După ce v-aţi asigurat că sunteţi de acord cu Termenii şi Condiţiile practicate, apăsaţi butonul Trimite comanda pentru a trece la pasul următor.

În funcţie de caracteristicile comenzii dvs. şi de opţiunile disponibile, este posibil să vi se solicite apoi alegerea unei anumite metode de livrare, căreia îi pot fi asociate anumite costuri de transport. Veţi putea vizualiza valoarea costurilor de livrare înainte de finalizarea comenzii.
Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi. În acest moment puteţi fie să vă întoarceţi la pagina anterioara folosind butonul Inapoi la pagina anterioara, fie sa trimiteti comanda folosind butonul Trimite comanda.

Când vă decideţi să trimiteţi comanda, în ecranul Trimite comanda aveţi de ales tipul cumpăratorului (persoană fizică sau juridică), adresele de facturare şi de livrare, precum şi modalitaţile de plată şi livrare; puteţi să adăugaţi datele despre firma dvs. sau alte adrese folosind Contul meu. De asemenea puteţi alege şi modalitatea de plată. Dacă aveţi alte observaţii în legatură cu comanda, le puteti scrie la rubrica Comentarii. După ce aţi bifat opţiunile dorite, daţi click pe butonul Confirmare comanda.
 

La refuzarea unei comenzi veţi fi înştiinţat prin e-mail de motivul refuzului.
Vom putea refuza o comanda dacă : nu avem pe stoc produsul comandat, plata dvs. nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar, a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului sau  nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

La finalizarea comenzii veţi primi o confirmare prin e-mail. De asemenea, finalizarea cumpărăturilor implică atenţionarea automată a departamentului nostru de vânzări referitor la produsele comandate, departament care va lua legătura cu dvs. în cel mai scurt timp.

Programul de preluare al comenzilor este zilnic de luni până vineri între orele 09 – 17. Pentru comenzile plasate în afara programului de funcţionare , în sărbătorile legale sau în week-end procesarea se va face în prima zi lucrătoare ulterioară comenzii.

 

  
  

  

Filtreaza dupa brand

  


  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?